آش عباسعلي يکي از آش هاي بسيار مفيد و مغذي ايراني مي باشد که اصالتي مربوط به شهر کرمانشاه دارد. آش عباسعلي داراي مواد مواد مغذي از جمله املاح معدني چون زينک مي باشد. آش عباسعلي يک وعده کامل غذايي را تشکيل مي دهيد و بسيار خوشمزه و بسيار مناسب فصل سرما مي باشد. در آموش آشپزي امروز قصد داريم تا طرز تهيه آش عباسعلي را به شما آموزش دهيم.


 


مواد لازم براي آش عباسعلي کرمانشاه خوشمزه و مقوي به سبک اصيل

























































گوشت دنده گوساله    400 گرم
گندم پوست کنده1/5 پيمانه
برنج1/2 پيمانه
عدس1/2 پيمانه
نخود1/2 پيمانه
لوبيا چيتي1/2 پيمانه
لوبيا سفيد1/2 پيمانه
پياز4 عدد
سير10 حبه
نعنا داغ2 قاشق غذا خوري
نمک و فلفلبه ميزان لازم
روغن، زرد چوبهبه ميزان لازم
روغن کرمانشاهيبه ميزان لازم

طرز تهيه آش عباسعلي | سلام دنيا


دستور پخت آش عباسعلي کرمانشاه خوشمزه و مقوي به سبک اصيل





طرز تهيه آش عباسعلي کرمانشاهي خوشمزه و کشدار


مرحله اول آماده سازي حبوبات: ابتدا نخود، لوبيا ها و گندم را از 12 ساعت قبل شسته و در مقداري آب خيس کنيد تا نفخ آن از بين برود. در اين زمان هم چندين بار آب آن را عوض کنيد.


 




مرحله دوم: پخت حبوبات


1 عدد پياز را پوست گرفته و به همراه کمي روغن داخل قابلمه مناسبي تفت مي دهيم تا طلايي شود. حالا حبوبات خيس خورده را به آن مي افزاييم سپس آب جوشيده به آنها افزوده و زمان مي دهيم تا حبوبات مغز پخت شوند.







مرحله سوم: افزودن عدس و برنج


حبوبات که نيم پز شدند، عدس و برنج را هم مي افزاييم و زمان مي دهيم تا تمام مواد کاملا مغز پخت شوند. اگر آب مواد کم بود. آب در حال جوش به آن بيفزاييد.







مرحله چهارم: پخت گوشت


1 عدد پياز ديگر را پوست گرفته و نگيني خرد مي کنيم. داخل قابلمه مناسبي به همراه روغن خوب تفت مي دهيم تا کمي سبک شود، سپس زردچوبه، فلفل و گوشت را به پياز افزوده و تفت مي دهيم تا رنگ گوشت تغيير کند. در نهايت آب در حال جوش به گوشت مي افزاييم و زمان مي دهيم تا گوشت کاملا پخته و نرم شود.







مرحله پنجم: افزودن گوشت


زماني که گوشت کاملا پخته شد آن را از داخل عصاره خارج مي کنيم، ريش ريش کرده و به حبوبات پخته شده مي افزاييم اگر آب آش کم بود عصاره گوشت را مي افزاييم.







مرحله ششم: افزودن چاشني


پياز باقي مانده و سير را پوست گرفته و خرد مي کنيم و جداگانه تفت مي دهيم در نهايت کمي زرد چوبه هم به آنها مي افزاييم؛ حالا نيمي از پياز داغ، نعنا داغ و سير داغ را به آش افزوده و آنقدر آش را مخلوط مي کنيم تا آش حالت کشدار پيدا کند.







مرحله آخر: سرو آش عباسعلي


در نهايت پخت اگر روغن کرمانشاهي در دسترس داريد، 1 قاشق غذا خوري به آش بيفزاييد. نمک آش را اندازه کنيد و داخل ظرف زيبايي ريخته و با نعنا داغ، سير داغ و پياز داغ تزيين و نوش جان کنيد.


نکات مهم و فوت و فن تهيه آش عباسعلي کرمانشاهي مقوي و کشدار



  • مي توانيد کره محلي را جايگزين روغن کرمانشاهي کنيد.

  • اين آش زمان زيادي براي طبخ مي خواهد تا قوام آمده و کشدار شود.



منبع: سلام دنيا




طرز تهيه آش عباسعلي کرمانشاهي خوشمزه و اصيل با گوشت دنده

مي ,آش ,دهيم ,گوشت ,آب ,پخت ,مي دهيم ,دهيم تا ,آش عباسعلي ,مي افزاييم ,خوشمزه و ,داخل قابلمه مناسبي ,عباسعلي کرمانشاهي خوشمزه ,عباسعلي کرمانشاه خوشمزه

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

کُنام شیران حامی وب بهترین سایت ginkavirep pokèmon سرویس ذهن کاریابی بین المللی کارپیرا-نمایندگی آ.غربی-با مجوز رسمی از وزارت کار delsatecco3.rozblog.com تجارت الکترونیکی فایل و کسب رایگان ارزهای دیجیتالی وبلاگ عاشقانه هلیا